Чеченският лидер Рамзан Кадиров обвини технологичния милиардер Илон Мъск, че дистанционно

...
Чеченският лидер Рамзан Кадиров обвини технологичния милиардер Илон Мъск, че дистанционно
Коментари Харесай

Кадиров се оплака, че Илон Мъск деактивирал неговaта Tesla

Чеченският водач Рамзан Кадиров упрекна софтуерния милиардер Илон Мъск, че отдалечено е изключил неговата Tesla Cybertruck, за която неведнъж е твърдял, че е подарък от основния изпълнителен шеф на Tesla.

Миналия месец военачалникът разгласява видео, на което кара Cybertruck, който е оборудван с картечница, към територията на неговия президентски замък. Той сподели, че транспортното средство е “подарък ” от Мъск—, само че шефът на Tesla отхвърли изказванието. Кадиров сподели, че автомобилът Cybertruck ще бъде изпратен в зоната на бойните дейности в Украйна за потребление от съветските войски.

Кадиров написа в обществените медии, че транспортното средство, за което той твърди, че се е показало " възхитително " на бойното поле, е било отдалечено деактивирано от Tesla и е трябвало да бъде изтеглено от фронтовата линия.



“Илон Мъск се държа зле. Той дава скъпи дарове от дъното на сърцето си и по-късно ги изключва отдалечено ", написа в Telegram Кадиров. “Това не е мъжествено ", добави той, питайки тъжно: " Как можа да направиш това, Илон? "

Верен съдружник на съветския президент Владимир Путин, Кадиров ръководи с стоманен пестник в Чечня, където държавното управление му е упрекнато в редица нарушавания на човешките права и нарушавания на интернационалното право. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР